MERSİN (CİHAN)- Mersin’in Silifke ilçesinde 2010 -2011 yılında eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlayan Özel Yıldırımhan Burak İlköğretim Okulu, öğrenci ve velilerini iftarda buluşturdu.
Özel Yıldırımhan Burak İlköğretim Okulu yemekhanesindeki iftar programına okul yöneticileri, öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdikleri iftar programında katılımcılar birbirleri ile tanışma ve kaynaşma imkanı buldu. Konuklarını okul girişinde karşılayan Özel Yıldırımhan Burak İlköğretim Okulu Müdürü Semih İzinli, davetlilerin yoğun katılımlarından ve alakalarından dolayı son drece memnun olduklarını kaydetti. İftar programının yeni kayıt yapan, mevcut öğrencilerin, velilerin, öğretmenlerin ve yöneticilerin bir birlerini tanıma fırsatı bulduklarını belirten Müdür İzinli, "Yaz aylarında, hem aramıza yeni katılan öğrenciler arkadaşlarıyla kaynaşması ve yeni tanıştığımız velilerin öğretmenleri ile görüşsünler diye etkinliği düzenledik. İftar yemeği, konuklar, öğrenciler ve okulumuz adına her açıdan çok verimli geçti. Katılımcılar memnuniyetlerini dile getirdiler. Amacımız iftar vesilesiyle görüşme, tanışma ve kaynaşmaktı.” diye konuştu.
Veliler ise, kurumun Mübarek Ramazan ayının sıcak, şefkatli ve merhamet duygularının zirvede olduğu böylesi bereket dolu bir ayda, herkesi bir araya getirilmesine vesile oldukları için memnuniyetlerini dile getirdi.
CİHAN