“Kaporta ve Boya Servisi Hizmetinizde”

2015 yılında yeni adresine taşınan firma aynı zamanda hizmet ağını da genişletti. Faaliyetleri hakkında bilgi veren firma sahibi Ümit Serter “Öz Tam Güç Otomotiv olarak sektörün devi Otokar markasının 14 yıldır yetkili servisliğini sürdürmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Otokar’ın yanında tüm marka ve model araçlara kaporta ve boya servisimiz bulunmaktadır. Boyasız göçük düzeltme, plastik aksam tampon ve parça onarımı, boya tamiri, bölgesel yama ve jant onarımı hizmeti de vermekteyiz” şeklinde bilgi verdi.

Araç içi ısıtıcılar ve araç klima sistemleri konusunda dünya devi firmalarla çalıştıklarını belirten Ümit Serter “ Çözüm ortaklarımız arasında Webasto ve Sütrak markaları mevcut. Bir başka faaliyet alanımız olan İş Makinaları Motor aksamında da dünyanın önde gelen motor üreticilerinden Cummins markasının bayiliğini yürütüyoruz. Tarım sektöründe kullanılan araç motorlarının yanı sıra inşaat ve hafriyat makinaları, madenlerdeki iş makinaları ve yol yapım makinalarında da kullanılan Deutz motorlarının servis, bakım ve yedek parça hizmetini bir arada sunuyoruz” dedi.

“Otomotiv sektöründeki başarımızı inşaat sektöründe de sürdürüyoruz”

Serter ayrıca “Brinkmann marka şap ve sıva makinelerinin satışını gerçekleştiriyoruz. Denizli’nin dışında Aydın, Muğla, Isparta, Burdur, Kütahya, Eskişehir, Uşak illerinde de bölge bayii olarak hizmet veriyoruz. Otomotiv sektöründeki başarımızı inşaat sektöründe de sürdürüyoruz” dedi.

Firma tüm faaliyetlerine ilave olarak Off Road tutkunlarına; Land Rover markasının Defender serisi araçlarına yönelik servis hizmeti de sunuyor. Üçüncü Sanayi’deki yeni tesisinde hizmet ağını genişleten Öz Tam Güç Otomotiv sektördeki yarım asırlık tecrübesi ve ilk günkü heyecanıyla sizleri bekliyor.