‘Yaşam Paylaştıkça Güzel’ kampanyasının tanıtımı Arif Yakınkaya İlkokulu’nda gerçekleştirildi.  Tanıtım toplantısına Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, Arif Yalınkaya Müdürü, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Proje kapsamında, Arif Yalınkaya İlkokulu Bahçesi’ne iki adet kumbara bırakıldı.
 Projesi kapsamında ilçe sınırları içerisine yerleştirilen kumbaralar ile kitap ve oyuncaklar toplanacak. İhtiyaç sahibi okullara ve öğrencilere gönderilecek olan kitap ve oyuncaklar sayesinde, hem ihtiyaçlar giderilecek hem de çocukların paylaşma alışkanlığı kazanması sağlanacak. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, bu projeyi gerçekleştirenlere teşekkür etti. Mahmut Oğuz “Bu proje bizim için son derece önemli. Bu kampanyaya öncülük eden başta Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Kaymakam Şürkü Görücü, Merkezefendi İlçesi’nin yeni kurulmasına rağmen hizmetler konusunda önemli adımlar atıldığını belirterek, “ Bugün burada önemli bir iş birliğinin örneğini görüyoruz. Bu kampanya hem ilçemiz hem de öğrencilerimiz için güzel bir çalışma. Buraya atacağınız her kitap, her oyuncak, imkanı olmayan diğer arkadaşlarınızı sevindirecek” dedi

Hayat Paylaşınca Güzel
Merkezefendi Belediyesi olarak yeni bir projeye daha imza attıklarını belirten Başkan Muhammet Subaşıoğlu, “Kitap ve oyuncakları kumbaralar vasıtasıyla toparlayıp ihtiyaç sahibi aile ve çocuklarımıza ulaştırmayı amaçlıyoruz. Bugünde bu proje kapsamında Arif Yalınkaya İlkokulunda projemize start verdik. ‘Hayat Paylaşınca Güzel’ diyerek çocuklarımızın evlerindeki kullanmadıkları kitap ve oyuncaklarını ilçemizin belirli noktalarına yerleştirdiğimiz kumbaralarımıza bağışlamalarını bekliyoruz. Sizlerin kumbaralara atarak paylaştığı oyuncak ve kitaplar ihtiyaç sahibi aile ve çocuklarımızı mutlu etsin. Mutlu olmak ve mutlu etmek için paylaşmak gerekir düşüncesiyle tüm vatandaşlarımızı kampanyamıza destek olmaları için kumbaralarımıza davet ediyoruz.
Açılış konuşmalarının ardından, minik öğrenciler oyuncaklarını ve kitaplarını kumbaralara atarak kampanyaya destek oldu.