Aydın’ın Köşk İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında, bir kişi kaza ve kazadan sonra meydana gelen yangında ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. 
Kaza öğlen saatlerinde Köşk-Başçayır yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol kenarlarından teneke kutu ve benzeri geri dönüşüm maddesi toplayan Kemal Aydın isimli şahıs, motosikletle Köşk istikametinden Başçayır istikametine doğru seyir halindeyken, Kızılcayer Köyü sapağında köye dönüş yapmak istediği sırada Başçayır Köyü istikametinden Köşk istikametine seyir halinde olan N.G. yönetimindeki 09 U 5952 plakalı araçla çarpıştı.
Kazada motosikletin yakıt deposu çarpışmanın etkisi ile patladı. Bu sırada sürüklenen motosiklet yanmaya başladı. Alevler arasında kalan motosiklet sürücüsü de Kemal Aydın da yanarken yangın bu defa yol kenarındaki tarlaya sıçradı. Yaralı motosiklet sürücüsü ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, çıkan yangın da Köşk Belediyesi İtfaiyesi tarafından söndürüldü.
Jandarma tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.