HABERDENİZLİBCOM

Denizli’nin Honaz İlçesi, Kocabaş Mahallesi, Ankara Asfaltı 25. Kilometresinde meydana gelen trafik kazası bir kişi feci şekilde hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Kocabaş Mahallesinde sabah 03.00 sıralarında Ömer Dabil idaresideki 15 FA 876 plakalı otomobil, tali yoldan ana yola çıkmak isterken Tam bu esnada Denizli istikametinden Ankara istikametine seyir halinde olan S.Z.S. idaresindeki 42 V 5390 plakalı kamyonu ile çarpıştı.
Çarpmanın etkisiyle otomobilin kapısı koptu. Otomobil sürücüsü Ömer Dabil araçtan fırlayarak kamyonun önüne düştü. Otomobil sürücüsünü altına alan kamyon kaza yerinden 50 metre sonra durabildi. Bu arada kamyonun altında kalan otomobil sürücüsünün sağ kolu ve sol bacağı koptu, olay yerinde feci şekilde can verdi. Meydana gelen üzücü kaza sonrası yol trafiğe bir süreliğine kapatıldı.
Otomobil sürücüsünün cansız bedeni ve kopan uzuvları olay yeri inceleme ve savcının incelemesinin ardından otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Kaza sonrası otomobil kullanılamaz hale geldi. Kamyonda ise maddi hasar oluştu.

Yaşanan üzücü kazayla ilgili olarak soruşturma başlaldı.
 

Kaynak: Merç Ulukuş