Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir otomobil Gediz Nehrine uçtu. Otomobilde bulunan 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, Turgutlu Ovası Gediz Köprüsü üzerinde saat 20.15 sıralarında meydana gelen kazada, Bilgi Demirdal (54) yönetimindeki 45 ZA 6768 plakalı otomobil Gediz Köprüsü Sinirli köyü ve İzzetin köyü kavşağında direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu nehre uçtu. Otomobilde bulunan Ferdi Baltacı, Ferdi Yavuz Göçmen, Andaç Sadıç ve Canip Biricik olay yerinde hayatını kaybetti. Bilgi Demirdam ise yaralı olarak kurtarıldı.
Kaza sonrası bölgeye Turgutlu İtfaiyesi, AKS, 112 Acil Servis, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Kazada aracı kullandığı iddia edilen Bilgi Demirdal’ın kaza sonrasında otomobil içerisinden çıktığı ve çevreden yardım istediği öğrenildi. Büyük bir kısmı sular içerisinde bulunan otomobil içerisindeki 4 kişinin çıkartılması için AKS ve AFAD ekipleri 2 saat süren yoğun bir çaba sarf ettiler. Güçlükle otomobil içerisinden çıkartılan 4 kişi hayatını kaybederken, olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma jandarma ekiplerince sürdürülüyor.
Olay sonrası hayatını kaybedenlerin yakınları sinir krizi geçirirken, 4 kişinin cansız bedenleri de Turgutlu Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.