İndirimi kim sevmez ki? Aloparça sitesinden yapacağınız alışverişlerde %50’ye varan indirimli fiyatlarıyla orijinal oto yedek parçalarını kaçırmayın!

Aloparca.com’da, Ford, Renault, Peugeot, Fiat, Toyota, Hyundai, Honda, Volkswagen, Tofaş, Mondial, Volvo, Mercedes, Citroen, Skoda, Audi, Opel de dahil olmak üzere 50’den fazla otomobil markasına ait orijinal ürünler yer alıyor. Tüm bu markalara uygun orijinal yedek parçalara, motor yağlarına ve araba aksesuarlarına ürün portföyünde yer veriyor.

%50’ye varan indirim imkanı sadece yedek parça fiyatlarında değil, oto aksesuar ve motor yağları indirimi olarak da müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Aloparca.com Nasıl Bir Sitedir?

Aloparca.com 2012 yılında satış mağazası ile İstanbul’da kurulmuştur. Artan talep ile birlikte daha çok müşteriye ulaşmak ve tüm Türkiye’ye hizmet verebilmek için e-ticaret sitesi olarak da faaliyet göstermeye başlamıştır. Aldığı ödüllerin yanı sıra verdiği hizmet kalitesi ile de orijinal yedek parça dünyasında öncü firma olarak yer almaya başlamıştır.

Kaliteli hizmeti ve profesyonel çalışanları ile müşteri memnuniyetini her zaman birinci sırada tutan bir firmadır. Ürünlere dair merak edilenleri veya müşterilerinin doğru alışverişi gerçekleştirebilmek için bilmesi gerekenleri gerek internet sitesinde gerekse youtube kanalında detaylandırarak anlatmaya özen gösterir. Böylece müşterilerinin en doğru alışverişi en kolay yolla yapmalarını sağlar.

Bu noktada aloparca sadece sunduğu orijinal ürünler ile değil, satış sırasında ve sonrasında da müşteri memnuniyetini sağlayarak da başarısına başarı kattığını göstermektedir. Hızlı teslimat, sipariş ve kargo takibi, kolay iade, destek, yardım, blog, pratik bakım robotu gibi hizmetleri sayesinde hem eski müşterilerini daimi kılmış hem de yeni müşterilerine kusursuz bir alışveriş yapma imkanı sağlamayı her daim başarmıştır.

Son günlerde, yaptığı bu büyük ve olay yaratan indirim sayesinde de sektörde yine diğer firmalara kıyasla kendini bambaşka bir noktaya getirmeyi başarmıştır.

İndirimler Hangi Ürünler İçin Geçerlidir?

Sitede yer alan birçok üründe %50’ye varan indirim imkanı bulunmaktadır. Aydınlatma aksanından, debriyaj sistemine, direksiyon sisteminden filtre sistemine ait yedek parçalara, motor yağlarından oto aksesuarlara kadar birçok ürüne indirimli fiyatları ile ulaşabilirsiniz.