Denizli Belediyesi,kentin ilkleri arasında yer alacak olan Sentetik Buz Pisti ve Spor Kompleksi’nin yapımına devam ediyor. Çamlık Caddesi üzerinde Tekin Akmansoy Parkı’nın karşısında sürdürülen yapım çalışmalarını Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci ve Nurcan Dalbudak yerinde inceledi.
Toplam 450 metrekarelik buz pisti alanı, tenis kortları, badminton sahası, mini golf alanı ve yürüyüş yolları ile bölgeye bambaşka bir görünüm kazandıracak komplekste hummalı bir çalışma devam ederken, Başkan Zolan ve beraberindekilere tesisler hakkında bilgiler verildi.
Denizli Belediyesi’nin, hizmete sunacağı Sentetik Buz Pisti ve Spor Kompleksi ile Denizli'de önemli bir 'ilk'e daha imza atacağını dile getiren Başkan Zolan, "Belediyemiz, Denizli’ye köprülü kavşaklar, yaya üst geçitleri, kapalı pazaryerleri, vadi projeleri, büyük parklar, bilgi evleri gibi birçok alanda yaşattığı ilklerin ardından bu kez de sentetik buz pisti yapıyor. Sentetik Buz Pisti ve Spor Kompleksi, Çamlık Caddesi üzerinde Tekin Akmansoy Parkı’nın karşısındaki atıl duran boş alana inşa ediliyor. Bu alanda 450 metrekare buz pisti, tenis kortları, kafetaryalar, badminton alanları, koşu yolu ve yürüyüş parkurları, oturma grupları, golf sahaları, peyzaj düzenlemeleri ve yeşil alanlar yer alıyor. Çok kısa sürede yapımı tamamlanacak kompleks ile burası Denizli’de sporun yeni adresi olacak. Bu mekan peyzaj düzenlemesi ve yeşil alanlarıyla birçok vatandaşımızın ilgi göstereceği yer haline dönüşecek” dedi