Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3 Temmuz’da Van- Hakkari Karayolunun güvenliğini sağlamak için görev yaptığı sırada bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu yaralanan, dün gece ise kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Jandarma Çavuş Emrah Ceylan için taziye mesajı yayımladı. “Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne kast eden her güruha karşı devlet ve millet olarak mücadele edeceğiz” diyen Başkan Osman Zolan, “Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için her türlü zor şartlar altında mücadele eden güvenlik güçlerimiz binlerce yıl olduğu gibi bugün de vatanını ve milletini canı pahasına korumaya devam ediyor” dedi.

Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini ancak tüm bunlara rağmen ülkemizin üzerinde emelleri olanların amaçlarına asla ulaşamayacağını işaret eden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: “Türkiye, artık üzerinde planlar yapılacak oyunlar oynanacak bir 3. dünya ülkesi değildir. Bu emele sahip olma gafletini gösterenler, vatanı, milleti ve bayrağı için canını seve seve veren kahraman şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağını bilmelidir. Türk milleti olarak ülkemiz üzerinde oynanan bu alçak oyunların üstesinden bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlikle geleceğiz” diye konuştu.

Türk milletinin kahraman şehitlerini hiç unutmayacağını vurgulayan Başkan Zolan, “Bu vesile ile hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit düşen Uzman Jandarma Çavuş Emrah Ceylan’a Allah’tan rahmet ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, Denizlimize ve yüce Türk milletimize başsağlığı diliyorum.”