Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Denizli İl Temsilciliği üyelerini kabul etti. 
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Denizli İl Temsilcisi Hilal Can ve yönetim kurulu üyeleri Ayşe Pekdemir, Derya Bağ, Aysel Harktı, Hafize Özcan ve Ayşe Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamında ziyaret etti. KADEM Denizli İl Temsilcisi Hilal Can, dernek çalışmaları hakkında Başkan Zolan'a bilgi vererek, bugüne kadar "Erkeksen Öfkeni Yen", "Önce Adam Ol", "Kadın Adayları Destekliyoruz" gibi kampanyalar ile "Kadın ve Siyaset", "Toplumsal Cinsiyet Adaleti", "Mobbing ile Mücadele" başlıklı çalıştay, kongre ve sempozyumlar gerçekleştirdiklerini anlattı. 
Denizli Kadın STK Ağı kurulması için çalışma yaptıklarını anlatan Can, "Yereldeki kadın dernekleri ile bir sivil ağ oluşturarak kentte 'güçlü kadın' algısı oluşturmak istiyoruz" dedi. Başkan Zolan'a bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Can, "Çalışmalarımızın yanı sıra bir de kız öğrenci yurdu yapmayı hedefliyoruz. Denizli'de ailelerin çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri yurtlara ihtiyaç var“ ifadelerini kullandı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, sivil toplum kuruluşlarının çalışma ve faaliyetlerini önemsediklerini belirterek, KADEM'in çalışmalarının demokrasinin gelişimine katkı sağladığını, kadınların toplumsal hayatta daha fazla yer almasını olanak sunduğunu söyledi. Başkan Zolan, kadınların toplumun en önemli kilit taşı olduğunu vurgulayarak, desteklerinin her zaman devam edeceğini bildirdi.