Haberdenizli.com

Merkezefendi ve Pamukkale İlçelerinde iki adayın mücadele ettiği seçimlerde, 1804 üye sandığa giderek iradesini ortaya koydu. Merkezefendi İlçe başkanlığında Mustafa Şahin ve yönetimi geçerli 881 oyun 539’unu, Pamukkale İlçe Başkanlığında Feyzi Özmen ve yönetimi geçerli 802 oyun 474’ünü alarak güven tazelediler.

Öselmiş’in Ekibi Seçimden Zaferle Çıktı

Merkez ilçelerde yapılan seçim ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan adayı Feyzullah Öselmiş "her iki ilçede de hizmet yarışına giren arkadaşlarımız birbirine rakip değil refik olmuşlardır. Her iki ilçedeki adaylarımızda bu teşkilata hizmet etmede bir adım daha öne çıkmanın mücadelesini vermişlerdir. Sivil toplum örgütleri demokrasinin tabana yayılmasında en önemli unsurlardan biridir. Bu tür demokratik seçimlerde sivil toplum örgütlerinin bunu daha da içselleştirmesini sağlamaktadır" dedi.

Öselmiş,Bu sürecin en başından beri bizimle beraber yol yürüyen Merkezefendi İlçe Başkanı Mustafa Şahin ve Pamukkale İlçe Başkanı Feyzi Özmen’in, üyelerin yüksek teveccühü ile yeniden seçilerek  güven tazelemelerinden dolayı çok memnun olduğunu belirtti. 

Öselmiş, "17 Kasımda yapılacak olan Genel Kurulda İl Yönetimini belirleyecek olan delegelerin Merkezefendi ve Pamukkale’de yüzde doksanlara varan kısmının bizi destekliyor olması da “Yeniden Zirveye” giden yolda emin adımlar ile yürüyüşümüzü sağlamlaştırmıştır. Sandığa giderek iradesini ortaya koyan üyelerimize, hizmet yarışını Eğitim-Bir-Sen ruhuna yakışır şekilde sürdüren ilçe başkanı adaylarımıza ve ekiplerine, seçilen veya seçilemeyen tüm delege adaylarımıza teşekkür ederim" dedi.