HABERDENİZLİ.COM

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesi’nin 17 Kasımda yapılacak olan Olağan Genel Kurulu için çalışmalarını hızla sürdüren Başkan Adayı Feyzullah Öselmiş; Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Yönetimi ve bu ilçelerdeki delegeler ile Bağbaşı Öğretmenevinde bir araya geldi.
İlçe Yönetimlerini ve delegeleri seçim süreciyle ilgili bilgilendiren Öselmiş, konuşmasına şöyle devam etti; “güven tazeleyen Merkezefendi ve Pamukkale başkanlarını ve yönetimlerini tebrik ediyorum. Merkez ilçelerde yapılan seçimde üyelerimiz çok net bir mesaj vermiştir; sorunun merkez ilçelerimizde olmadığını net bir şeklide ortaya koymuştur. 
Sendikamızın 4 yıllık süreçte omurgasını oluşturacak olan yeni seçilen delegeleri de ayrıca tebrik ediyorum. Üyelerimizden aldıkları yetkiyi sandığa taşıyacak olan delege arkadaşlarımız; iradelerini, bu teşkilatın gücüne güç katacak, alanda etkisini ve yetkisini tam manasıyla ortaya koyacak şekilde yansıtacaklarına inancımız tamdır” dedi. 

Öselmiş, “15 yıldır bu onurlu mücadelenin içerisindeyim. Yolların engebeli, şartların çok zorlu olduğu günlerde de bu büyük davanın içerisinde oldum. İşyeri temsilciliği, İlçe yönetimi, İlçe başkanlığı ve ardından 9 yıl süren İl yönetimindeki başkan vekilliği görevlerimin ardından, şuan bu teşkilatın bize ihtiyacı var diyerek yola çıktık. Teşkilatımızın da büyük teveccühü ile yolumuza emin adımlar ile devam ediyoruz.” dedi.
Öselmiş, “ötelemeden ve ötekileştirmeden yürüyen bir süreç içerisindeyiz. Kardeşliğimizin daha da pekiştiği, safların daha da sıklaştığı, günü kurtarmanın değil, yarını birlikte inşa etmenin gayreti ile dolu, çok güzel bir demokrasi şöleni yaşıyoruz.” dedi. 
Yeni dönem ile ilgili beklentilerine de değinen Öselmiş, haksızlık karşında elif olmayı, hakkı tutup kaldırmayı, birileri için değil herkese için sendikal mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti. Toplantı delegelerin soru-cevap kısmıyla sonlandı.