Denizli Valiliği Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, OSB Yönetim kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu ve OSB Müdürü Tanju Beştaş katıldı.
 
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu, OSB yönetimi olarak Denizli'nin sosyal, kültürel ve diğer hizmet alanlarındaki faaliyetlerinde her türlü desteği verdiklerini söyleyerek, “Bugüne kadar hastane yaptık, üniversiteye destek verdik ve gümrük binasını yaptık şimdi Gümrük Bölge Müdürlüğünü yapacağız. Denizli'nin ihtiyacı olan katkı gerektiren bir durum olursa sosyal sorumluluk açısından OSB yönetimi yine her türlü katkıyı her zaman göstermeye gayret edecektir. Bunun için ben Denizli’deki diğer kuruluşlara da bu durumu örnek almalarını tavsiye ediyorum. Yani Denizli’de bu memleketin ihtiyacı olan her konuda birlik beraberlik olması gerekiyor. Kurumlar arasındaki diyaloğun yeniden kurulması ve yardımlaşmanın olması lazım. Memlekette bir ihtiyaç halinde birçok kuruluşun ortak katkısı olduğu zaman ihtiyaçlar daha hızlı ve çabuk giderilir. O bakımdan Organize 112 Acil Sağlık İstasyonu’nun Denizli’mize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
Valimiz Şükrü Kocatepe ise Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Uslu ve OSB Müdürü Tanju Beştaş’a teşekkür ederek; “Organize Sanayi Bölgemiz tüm işadamlarımız ve işverenlerimiz ile birlikte bizim gurur kaynağımız. dedi.
 
Konuşmaların ardından Organize 112 Acil Sağlık İstasyonu’nun protokolü Valimiz Şükrü Kocatepe ve diğer ilgililer tarafından imzalandı. 225 Bin Türk Lirası’na mal olacak Organize 112 Acil Sağlık İstasyonu’nun yapım maliyetinin tamamını OSB üstlenirken; doktor, hemşire ve gerekli tıbbi malzeme ihtiyaçlarını da İl Sağlık Müdürlüğü karşılayacak. 112 Acil Sağlık İstasyonu’nun önümüzdeki ay tamamlanarak hizmet vermesi planlanıyor.