Aydın Efeler İlçesi Umurlu Mahallesi’nde bulunan Organize Sanayi Bölgesi’nde bir zeytin işletmesinde bulunan kasanın soyulduğu ve yaklaşık 300 bin TL tutarında para ve ziynet eşyası hırsızlığı gerçekleştiği öğrenildi. 
Olay gece belirlenemeyen bir vakitte meydana geldi. Edinilen bilgiye sabah işyerine gelen özel bir firmanın yetkilisi iş yerindeki kilitli odada bulunan kilitli çelik kasanın patlatılarak içerisinde bulunan çok miktarda para ve ziynet eşyasının çalındığı gerekçesi ile polise başvurdu. Firma yetkilisi kasada yaklaşık 300 bin TL tutarında para ve ziynet eşyası bulunduğunu belirtirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Giriş çıkışları kontrol altında tutulan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikada çelik kasının soyulması şüpheli bulunurken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
MALİ ŞUBE AYRI BİR ÇALIŞMA BAŞLATTI
Öte yandan son yıllarda bazı zeytin ve zeytinyağı işletmeciliği yapan firmaların, müstahsilden ve piyasadaki küçük tedarikçilerden çok miktarda mal alıp, fabrikadaki malları da yakınlarının üzerine aktardıktan sonra iflasını vermesi olayları ile ilgili de Mali Şube’nin çalışma başlattığı öğrenildi. Köşk ilçesine bağlı köylerde çok sayıda kişinin dolandırıldığı öğrenildi.