Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, Denizli’de göreve başlamasının ardından yangın gözetleme kuleleri başta olmak üzere yangın sezonuyla ilgili alınan tedbirleri ve çalışmaları denetledi. 
Geçtiğimiz ay yapılan atamayla Denizli Orman Bölge Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Korucu, müdür yardımcıları ve şube müdürüyle çalışmaları denetledi. İlk olarak Denizli Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan projeleri ve uygulamalarını denetleyen Korucu, daha sonra yangın gözetleme kulelerini ziyaret etti.
Güventepe Yangın Gözetleme Kulesi’ne giden Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, burada gözetleme kulelerinde görevli personelden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Denizli’de Orman Bölge Müdürlüğü teşkilatının önemli projelerinin bulunduğunu ve bunların hepsinin uygulamada olduğunu ifade eden Korucu, “Teşkilatımızın Denizli’de uyguladığı projeleri ve orman yangınlarıyla ilgili çalışmaları yaptığımız ziyaretlerle denetledik. Gerçekten Denizli’de teşkilatımız tarafından önemli çalışmalar ve projeler yapılmış. Bizler de bu projeleri daha üst seviyelere çıkarmak için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Diğer yandan orman yangınları konusunda önemli yere sahip olan orman yangın gözetleme kulelerimizde tüm teknik donanımlara sahip ve 24 saat esasına göre kontrol yapıyor” dedi.