HABERDENİZLİ.COM

Denizli’de 63 yıldır sağlıklı ürün, güvenilir gıda üretimiyle halk sağlığını korumaya, damak lezzeti sunmaya devam ettiklerini belirten Önallar Yönetim Kurulu Üyesi Alptuğ Önal, “Denizli’nin bir markası olarak,  TSE COVİD-19 Güvenli Üretim Belgesi alan bir firma olduk. Bunun da yine haklı mutluluğu içindeyiz. Müşterilerimize ürünlerimizi güvenle üretip, gururla sunuyoruz” dedi.

Denizli’de peynir, yoğurt ve tereyağ üretimiyle süt ve süt ürünleri sektörünün öncüleri arasında yer alan Önallar, 1957’den bugüne 63 yıldır Türkiye’nin dört bir tarafına ünlü Peyden markasıyla lezzet dağıtmaya devam ediyor.

Halil İbrahim Önal’ın kurduğu oğlu iş insanı Ali Önal’ın Denizli’nin bir markası haline dönüştürdüğü gıda devi Önallar’da üçüncü nesil Alptuğ ve Seda Önal, firmanın yönetim direksiyonunda görev alıyor.

Sağlıklı, hijyenik ürün, güvenli gıda üretimiyle yarım asrın üzerindeki tecrübesiyle vatandaşın güvenilir adresi olan Önallar,  pandemi süreciyle virüse karşı tedbirlerini en üst seviyede tutarak, TSE COVİD-19 Güvenli Üretim Belgesi alan Denizli’de önemli firmaların başında yer aldı.

Gıda sektöründe böylesi bir süreçte güvenilir adres olduklarını bir kez daha gösteren Önallar, Ege Bölgesi başta olmak üzere İstanbul, Ankara, İzmir’in yanı sıra Türkiye’nin dört bir tarafında sektörde pazar payını büyütmeye de devam ediyor.

Önallar Gıda ‘TSE COVİD-19 Güvenli Üretim’ Belgesi Aldı

“GÜVENLE ÜRETİYOR GURURLA SUNUYORUZ”

Firmanın üçüncü nesil yöneticilerinden Alptuğ Önal, TSE COVİD-19 Güvenli Üretim Belgesi almanın haklı onur ve gururunu yaşadıklarını söyledi. Kuruluştan bugüne sağlıklı ürün, güvenilir gıda üretimiyle halk sağlığını korumaya, damak lezzeti sunmaya devam ettiklerini belirten Alptuğ Önal, şunları söyledi, “Önallar Gıda olarak üç nesildir süregelen marka yolculuğumuzda işimizi her zaman severek yaptık. Süreç yönetimimizin her aşamasında alanında uzman ve tecrübeli kadrolarımız, teknolojik imkanlarımızla ve Bakanlıkların onaylı sertifikalarıyla müşterilerimizin güvenine layık olmanın haklı gururunu ve sevincini yaşadık. 130 çalışanımız ve günlük 150 ton süt işleme performansımızla sektörümüzde sofralara ayrıcalıklı lezzet katacak ürünler üretmeye devam ediyoruz. Denizli’nin geleneksel karın tereyağ kültürünü yaşatmaya ve ülkemizin dört bir köşesine bu lezzeti de taşımayı sürdürüyoruz. Bizim için en öncelikli nokta 63 yıldır olduğu gibi, ürünlerimizin kalitesinin yanı sıra hijyen ve halk sağlığıdır.  Pandemi süreciyle dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı firma olarak, zaten çok sıkı tuttuğumuz hijyen ve gıda güvenliği öncelliğimizi daha üst seviyeye çıkardık. Denizli’nin gıda sektöründe bir markası olarak da, TSE COVİD-19 Güvenli Üretim Belgesi alan bir firma olduk. Bunu da yine haklı mutluluğu içindeyiz. Vatandaşlarımıza, müşterilerimize Peyden marka ürünlerimizi güvenle üretip, gururla sunuyoruz. Dahası toptan olarak ev dışı tüketim amacıyla ürettiğimiz Hisar Marka, ihracata yönelik Pigotti marka ürünlerimiz firmamıza güç katan değerlerimizdir. Önallar Gıda olarak; bizi biz yapan bu topraklara ve değerlerine her zaman inandık. Korumaya da devam edeceğiz.”

Önallar Gıda ‘TSE COVİD-19 Güvenli Üretim’ Belgesi Aldı