Acıpayam Eğitim Sevdalıları Derneği (ESDER) tarafından, iki yıl önce vefat eden Osman Manisalı İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Ömer Etçi adına öğretmenler arası masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Acıpayam Anadolu Lisesi spor salonunda gerçekleştirilen turnuvaya, ilçedeki idareci ve öğretmenlerden oluşan 48 kişi katıldı. Büyük çekişmelere sahne olan maçların sonunda finale kalan öğretmenlerin maçı ise izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Turnuva sonunda Acıpayam Anadolu Lisesinden Ali Egeli birinci, Atatürk Ortaokulundan Ahmet Özen ikinci ve Eskiköy ortaokulundan Ergun Kaya ise üçüncü olarak madalya ve kupalarını aldılar.

ESDER Başkanı Levent Serim yaptığı açıklamada ilk kez düzenledikleri turnuvada katılımın yoğun olmasının kendilerini sevindirdiğini ve bu turnuvanın düzenlenmesindeki amaçlarının öğretmenler arasındaki kaynaşmayı arttırmak, "Turnuvamız çok güzel biçimde geçti. Turnuva süresince oynanan maçlar sırasında katılımcıların birbiriyle kaynaşarak uyum içerisinde sporun ruhuna uygun bir şekilde gerçekleşmesi bizleri sevindirdi. Bu turnuvayı geçen iki yıl önce kaybettiğimiz spor yapmayı çok seven öğretmenimiz Ömer Etçi adına düzenledik. İnşallah önümüzdeki yıllarda da devam ettirmeyi düşünüyoruz. Turnuvaya ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Turnuvanın organizasyonunda görev alan beden eğitimi öğretmeni Aykan Oğuz ise kaynaşmayı sağlamak ve dostlukları artırmak üzere düzenlediğimiz turnuvaya katılan katılan ve destek veren herkese teşekkür ettiğini belirtti.