Kütahya’nın Simav ilçesi İzmir çevre yolu üzerindeki Çitgöl belde kavşağında meydana gelen trafik kazalarının ardı arkası kesilmiyor.
Saat 18.30 sılarında 'ölüm kavşağı' olarak adlandırılan aynı yerde meydana gelen trafik kazasında birisi ağır 2 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Simav’daki yakınlarına iftar davetine yetişmek üzere 43 KL 951 plakalı hususi aracına binerek yola çıkan 39 yaşındaki öğretmen İsmail Girgin çevre yolu üzerindeki trafik lambalarının da bulunduğu kavşaktan karşıya geçmeye çalışırken Simav’dan İzmir istikametine doğru giden Metin Öztürk’ün kullandığı 43 ZC 140 plakalı kamyonetle çarpıştı.
Çarpışmanın şiddetiyle yola savrularak metrelerce sürüklendikten sonra elektrik direğine çarparak durabilen ve hurdaya dönen otomobilin sürücüsü İsmail Girgin ağır, kamyonet sürücüsü Metin Öztürk ise hafif yaralandı.
Kaza yerine çağrılan 112 ambulansı ile Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet hastanesi Acil servisine kaldırılan otomobil sürücüsü İsmail Girgin’in hayati tehlikesi bulunduğu ve tedavisi için Uşak Devlet Hastanesine sevk edilebileceği öğrenilirken kamyonet sürücüsü Metin Öztürk polis tarafından göz altına alındı.