Pamukkale Üniversitesi öğrencisi Mustafa Karabulut, Erasmus kapsamında gittiği Romanya’da, kanserden ölen arkadaşı Barış Demir için klip çekti. 
Erasmus kapsamında 7 ay önce Romanya’ya giden Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi Mustafa Karabulut, ‘Aman’ adlı klibiyle sosyal medyada ilgi odağı olurken, klibin çekiliş amacı herkesi duygulandırdı. Arkadaşı Barış Demir’i kanserden dolayı kaybeden Mustafa Karabulut, son çektiği klibi arkadaşına ithaf etti. Klibi Barış Demir anısına çektiğini belirten Karabulut, şöyle konuştu: "Bu benim ikinci klibim. İkinci klibi yakın zamanda kanser nedeniyle hayatını kaybeden arkadaşım Barış Demir için çektim. Altı yıllık bir dostluğumuz var, 25 yaşında hayatını kaybetti güzel kardeşim. Klibi daha önce çekip kemoterapi sırasındayken izletip, klip sonuna yazacağım güzel bir cümleyle onu motive etmekti amacım ama geç kaldım.’’
Romen yönetmen Alex Carlan’ın yönettiği, sözü kendine müziği Ceyhun Emre’ye ait klibin çekimleri 20 gün sürdü. Kliplerinde Mustie adını kullanan Karabulut’un yeni klibi PAÜ öğrencileri tarafından beğenildi. Klibin sonunda Türkçe ve İngilizce "Barış Demir’in anısına" yazısı yer alıyor.