İSTANBUL (CİHAN)- Beylikdüzü’nde öğrencilerin sınavda olduğu esnada özel bir okulun yangın merdivenleri ve çatısında yangın çıktı.
    Olay saat 13:30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan özel bir okulda henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Kısa sürede okulun dış cephe kaplamasını, yangın merdivenlerini ve çatının bir kısmını etkisi altına alan alevler, kısa sürede büyüdü.
    Olaydan haberi olmayan öğrenciler ise yangına sınıfta sınav esnasında yakalandı. Yangını gören vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Öğrencilerin yangından etkilenmemesi için öğretmenler bütün öğrencileri okulun bahçesine çıkardı.
    Yangın esnasında sınıfta sınavda olduklarını belirten öğrenciler, “ Biz yangın esnasında sınıftaydık ve öğretmenimiz sınav yapıyordu. Ama yangından haberimiz yoktu. Sonra yangın olduğunu söylediler ve bizi öğretmenlerimiz hemen dışarı çıkardı. Yangını duyanlar birden bağrışmaya başladı. daha sonra okulu terk ettik." diye konuştu.
    Olay yerine tedbir amaçlı ambulans ekipleri sevk edilirken, itfaiye ekiplerinin soğutma işlemleri devam ediyor. CİHAN