HABERDENİZLİ.COM

AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Nilgün Ök mesajında, Demokrasinin temel taşlarından birinin, ülkemizde ve dünyada olup bitenden toplumların haberdar olmasını sağlayan başlıca kaynağının basın çalışanları olduğunu söyledi.

Basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Milletvekili ÖK, "Basın Çalışanlarımız bağımsız duruşları ve tarafsız kimlikleri ile milletimizin haber alma hakkının elçileridir. Kamuoyuna doğru ve zamanında haber sunabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin zor koşullarda görevlerini yerine getirmektedir. Basın Çalışanlarının yükü ve sorumluluğu ağır olmakla birlikte yaptıkları işin önemi nedeniyle demokrasiler için vazgeçilmezdir.

Bir Basın Çalışanı güvenilir, açık fikirli, olaylara karşı tarafsız ve bağımsız, adil ve dürüst özellikleriyle toplumda saygın bir konumda olan kimsedir" dedi. 

Milletvekili ÖK, şunları kaydetti: "Toplumların haber alma hakkını elde etmesi için her koşulda canla başla çalışan gazetecilerin özverili çalışmalarını takdir ediyorum. Halkımızın doğru, dürüst ve tarafsız haber alması bilinciyle hareket eden, meslek ahlakından taviz vermeyen, doğru, ilkeli ve kişi haklarına saygılı biçimde çalışmalarını sürdüren tüm Basın Çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”