Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, öğretmenlik mesleğinin özveri ve hoşgörüye dayanan onurlu bir meslek olduğunu söyledi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili bir açıklama yaptı. Herkesin hayatında öğretmenlerin bir emeği olduğunu belirten Özer, "Bir milletin yarınları anlamına gelen çocuklarına ve gençlerine yapılan yatırım, o milletin yarınlarına yapılan yatırımdır.Bu bağlamda bizler de çocuklarımızı eğitim ve öğretim anlamında değerli öğretmenlerimize teslim ediyoruz. Evlatlarımız, öğretmenlerimizden, düşünmeyi, düşünerek bilgi üretmeyi ve araştırmayı öğrenmelidirler ki özgüven sahibi, kişilikli, ülkesini ve ulusunu seven, milli ve manevi değerlerini özümsemiş bireyler olarak yetiştirilebilsinler" dedi.
Özer, ülkenin geleceği olan çocukları bu amaçlara uygun şekilde yetiştiren başta başöğretmen Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.