Denizli’nin Baklan ilçesine bağlı Dağal İlköğetim Okulu’nda görevli bir öğretmenin öğrenci velisi tarafından darp edildiği iddia edildi. Öğrencisinin yalan söylediği için uyaran öğretmen Ebru Koç, öğrencisinin annesi tarafından okulun içinde darp edildiğini üleri sürdü. Öğretmen Koç, kendiszini darp eden veliden şikayetçi oldu. 


Eğitim-Sen Denizli Şubesi Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi. Denizli’nin Baklan ilçesi Dağal Mahallesi’nde bulunan Dağal İlköğretim Okulu’nda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan 28 yaşındaki Ebru Koç Acar’ın iddiaya göre bir öğrenci velisi tarafından okul içerisinde darp edildi. 
Yaşanan olayın üzücü olduğunu ve öğretmenlere yönelik şiddetin her geçen gün arttığını belirten Eğitim-Sen Denizli Şube Sekreteri Gamze Karagöz, yaşanan olayın şiddetin ne boyutlara geldiğini gösterdiğini ve olayı kınadıklarını ifade etti.

"YALAN SÖYLEDİĞİ İÇİN UYARDIM"
Öğrenci velisi tarafından okul içerisinde darp edildiğini iddia eden öğretmen Ebru Koç Acar, "Öğrenci ödevini yaptığını iddia ederek bana yalan söyledi. Ben de kendisine yalan söylemenin ne kadar kötü olduğunu söyledim ve bu durumdan üzüntü duyduğunu belirttim. Öğrencim daha sonra velisini söylemiş ve kadın veli okula gelerek beni darp etti. Sırtımda ve gözümde darp izleri var. Okulun içerisinde öğrencilerimizin gözü önünde beni darp etti ve yerlerde sürüdü. Kendisinden şikayetçi oldum. Hem cinsimin bana yönelik böyle bir şiddet uygulamasından dolayı büyük üzüntü duydum" dedi.