Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına ekipler tarafından, Çameli İlçesi Belevi, Cevizli, Yumurtaş Mahallesinde öğrencilerin kışın kar yağışı ve yağmurdan etkilenmemeleri için servis güzergahlarına bekleme durağı yerleştirildi.


Çalışmalar hakkında bilgi veren Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan daha yaşanabilir ve modern bir Çameli oluşturmak için gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza ara vermeden süratle devam ediyoruz. Bu doğrultuda verdiğimiz hizmetlerden biri de gerçekleştirdiğimiz öğrencilerimize ulaşım hizmetleridir. Belediye olarak ulaşım hizmetlerinin sorunsuz şekilde gerçekleşmesi ve vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak için çok sayıda durak noktası belirledik.'' Yapılan yeni duraklarlar Öğrencilerimizin rahatça servis araçlarına inip binmelerine sağlamış olduğumuza inanıyoruz.Bu duraklar sayesinde çocuklarımız yazın sıcaktan,kışın ise kar ve yağmurdan etkilenmeden araçlarını bekleyecekler'' Bizler ilçemize kazandırdığımız yatırımlarla huzurlandırayız.
Bu durakların mahallerimizde güzel bir görünüm oluşturması için modern ve dekoratif olmasına da özen gösteriyoruz. Çalışmalarımız ihtiyaç duyulan diğer noktalarda devam edecek” dedi
Çalışmalarımızla ve 157 Dev projemizle ilçemize değer katmaya devam edeceğiz dedi.