Denizli Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nde eğitim öğrenim gören öğrencilere sosyal etkinlikler kapsamında, öğrencilerin manevi ve kültürel değerlere sahip çıkma, yardımlaşma ve paylaşma duygularını kazandırmak amacıyla ziyaret düzenlendi.
   Ziyaret kapsamında öğretmenlerin hazırlamış olduğu pasta ve börekleri ikram etti. Büyüklerle birlikte müzik eşliğinde bir güzel eğlenen gençler türküler eşliğinde unutulmaz bir gün geçirdi. Öğrenciler, huzur evi ziyaretinden sonra Çocuk Esirgeme Kurumu’na da ziyarette ederek buradaki kardeşlerine çeşitli hediyeler verdi.
   Şarkılar, eğlenceler eşliğinde Bilgi Evlerindeki öğrenciler, hediyelerini burada kalan çocuklara armağan ederek onları sevindirdi.
   Bilgi Evlerindeki öğrenciler, bu anlamlı ziyaretleriyle Yaşlı Bakım Evi’ndeki büyüklerin ve Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki çocukların gönüllerini aldı. Bu anlamlı ziyaret, şarkılar, zeybek gösterileri ve hoş sohbetlerle sona erdi. Öğrenciler, arkadaşlarına ve büyüklerine buradan çağrıda bulunarak herkesin yaşlı bakım evi, çocuk yuvası ve yetiştirme yurdunda kalanları ziyaret etmelerini istedi.