HABERDENİZLİ.COM

Denizli Valiliği tarafından her ayın ikinci Salı günü gerçekleşen Halk Günü Toplantısı’na katılan bir baba, oğlu için validen yardım istemişti. Oğlu M.G’nin uyuşturucu kullandığını ve ticaretini yaptığını söyleyen baba “oğlumu  tutuklayın” diye valiye seslenmişti. Dertli babayla toplantının ardından özel görüşen Vali Karahan, konu hakkında daha detaylı bilgi edindi. 

Denizli Valiliği ise bugün konu ile ilgili bir açıklma yaptı. Babanın bahsettiği Pamukale’nin Zeytinköy Mahallesi’nde bahse konu kişi ve organizasyonlara yönelik 2 sene 8 ay önce operasyon yapıldığını belirten Denizli Valiliği, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürülüğümüz görevlilerimizce uyuşturucu madde paketlendiği ve satışının yapıldığı yönünde bilgiler alınan ilimiz Zeytinköy mahallesi 5114 Sk. No:2 Denizli sayılı ikametin civarında tertibat olan görevlilerimizce 22.02.2015 günü saat 20:40 sıralarında ikametten çıkan yaşları küçük F.B. ve M.G. isimli şahıslardan M.G.’in üzerinden 41 fişek halince toplam daralı 7,5 gram Eroin Maddesi ele geçirilmiş, şahısların yanına gelen ve bahse konu ikamette oturan R.Ç. isimli şahıs yakalanmış, alınan arama kararına istinaden yapılan aramada ikamette bulunan M.Ç.’in üzerinden 1 fişek halince 2 gram esrar maddesi, yaşı küçük  M.G’nin üzerinden 4 fişek halinde 0,62 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir.” İfadelerini kullandı. 

Yaşları küçük M.G. ve M.G.’nin, Çocuk Şube Müdürlüğü'nce Uyuşturucu Madde Ticareti yapmak suçundan 23.02.2015 günü sevk edildikleri Cumhuriyet Başsavcılığınca serberst kaldığını ifade eden valilik  “F.B. bilgisi alındıktan sonra salıverilmiş, şüpheliler M.Ç. ve R.Ç. haklarında hazırlanan Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan 23.02.2015 günü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmışlardır.” dedi.

Serbest kalan M.G’nim  ise Denizli Devlet Hastanesi Denetimli Serbestlik Polikiliniği tarafından takip edildiğini belirten Valilik,  “Muhammed Göksu 19 yaşında olup, 06.04.2017-12.04.2017 tarihleri arasında Opioide bağlı bağımlılık sendromu tanısı ile Denizli Devlet Hastanesi AMATEM’e yatışı yapılmıştır. Tedavisi sonrası taburcu olan hasta AMATEM Polikiliniği tarafından takiplidir ve tedavisi sürdürülmektedir. En son 10.10.2017 tarihinde AMATEM  Polikliniğine başvuran hastanın gerekli tetkikleri yapıldığı ve reçetesinin düzenlendiği bildirilmiştir.” İfadelerini kullandı.