Uzun zamandır ofis çalışanı olanlar çok iyi bilir; malzeme tedariki için mutlaka ofiste biri görevlendirilir ve sürekli olarak biten malzemeler için alışverişe çıkar, ofiste kalanlar da biten malzemenin gelmesini beklerdi. Elbette bu durum ciddi bir zaman ve iş gücü kaybına sebebiyet veriyordu. Ancak artık bu sorun tarihe karıştı. Çünkü ofislerde her türlü malzeme ihtiyacı internetten online olarak karşılanabiliyor.

İşyerlerinin alışveriş ihtiyacı dendiğinde ise ilk akla gelen Avansas internet sitesi oluyor. Siz de ofis kırtasiye gereçlerinizi bu siteden karşılamayı tercih ettiğinizde Avansas’ın neden bu denli ilgi gördüğünü fark edebiliyorsunuz. Öncelikle sitede 5 binden fazla ürün çeşidi olduğundan ihtiyaç listesinin eksiksiz bir şekilde karşılanması mümkün oluyor. İstanbul içi siparişler 1 iş günüde firmanın kendi araçlarıyla teslim ediliyor. Diğer kentlere de kargo ile gönderiliyor.

Ofisler Alışveriş Tercihlerinden Ödün Vermiyor

Geniş ürün yelpazesi sunan sitede sipariş vermek çok kolay! Fiyatlar ise gayet makul ve ödeme kolaylıkları da sunuluyor. Sadece seçkin markaların ürünlerine yer veriliyor olması, ofislerin kalite endişesi yaşamadan ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılamalarına olanak tanıyor. Özellikle kırtasiye ve ofis gereçleri konusunda sitenin büyük beğeni topladığını belirtebiliriz.

Kalemler, masa üstü gereçleri, A4 kağıtlar, dosyalama ve arşivleme ürünleri, paketleme ve gönderi ürünleri, sunum ve planlama ürünleri kısacası bir ofisin neye ihtiyacı olursa tamamı sitede mevcut. Alternatif modeller ve marka seçenekleri de sunulduğundan tüm işyerleri alışveriş tercihlerinden ödün vermeden ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Avansas’ın kendi ürün çeşitleri de seçenekler arasında mevcut.

Uygun Fiyat Sunan Siteler Daha Cazip!

Elbette hızlı teslimat işyerleri için çok önemli ancak fiyatların da bir o kadar önem taşıdığını göz ardı etmemek gerekiyor. Sürekli olarak malzeme ihtiyacını karşılamak durumunda kalan işyerlerinin 1 aylık malzeme gideri sandığınızdan çok daha ciddi rakamlara ulaşabiliyor. Bu nedenle tüm işyerleri tercihini uygun fiyat sunan adreslerden yapıyor. Bu noktada da Avansas internet sitesi beklentileri karşılıyor olmasıyla kısa zamanda ciddi bir popülerlik kazandı. Sitede ürünleri satışa sunulan markalara baktığınızda fiyatların yüksek olacağını düşünürseniz de gördüğünüz rakamlar sizi epey şaşırtıyor. Hemen tıklayarak siz de fiyatlara göz atın!