Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) öğrencisi Hüseyin Aldı, Almanya’da yapılan Dünya Odun Kesme yarışmasında, Türkiye adına, Avrupa 3.'lüğü ve Dünya 7.'liği elde etti. 
Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü, son sınıf öğrencisi Hüseyin Aldı, Almanya’nın Stuttgart kentinde düzenlenen Dünya Odun Kesme Yarışması'na katıldı. 23 ülkeden 150 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada,5 kişiden oluşan Türkiye ekibinin içinde yer alan Aldı, yarışa katılan tek öğrenci oldu. Genelde orman ve ağaç işleri ile uğraşan kişilerin katıldığı şampiyonada Türkiye ekibi, Avrupa 3.'sü ve Dünya 7.'liği kazandı.
Konu ile ilgili açıklama yapan PAÜ öğrencisi Hüseyin Aldı, “Bu spor Dünya’da 1980 yılından itibaren, Türkiye’de ise iki yıldır yapılıyor. 2011’de yapılan Türkiye seçmelerinde, bin kişi arasında birinci oldum. Türkiye olarak bu sporun tarihinde, ilk senesinde hazırlanıp Dünya şampiyonasına giden ilk ekibiz. Bu şampiyonaya genelde orman ve ağaç işleriyle uğraşan kişiler katılıyor. Şampiyonada yarışan tek öğrenci bendim. Öğrenci olduğumu duyanlar şaşırıyorlardı” dedi.