Denizli Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Elazığ Müzik ve Sanat Derneği (EMSAD) tarafından tiyatro sanatçısı Nejat Uygur adına düzenlenen II. Elazığ Tiyatro ve Turizm Festivali'nden 4 ödülle döndü. Kulüp başarı ödülünü, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'la paylaştı.
Başkan Zolan, Genç Denizli Tiyatro Kulübü oyuncularını makamında kabul etti. Ziyarete, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Özer ile kulübe ödül getiren 'Savaş Oyunu' oyunun yönetmeni Hakan Kurt da katıldı. 
Yönetmen Kurt, Başkan Zolan'ın sanat alanındaki destekleri sonucu Tiyatro Kulübü oluşturulduğunu ve bugün ödül alır noktaya geldiğini söyledi.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da genç oyuncuları tebrik ederek sözlerine başladı. Denizli'de tiyatronun kulüp aracılığıyla daha fazla ilgi görmeye başladığını kaydeden Başkan Zolan, 'Tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum. Denizli'de tiyatro sizlerle birlikte daha çok ilgi toplar hale geldi, salonlar doldu. Sizleri kutluyorum. Kendinizi geliştirmek adına başarılı çalışmalara imza attınız. Belediyemizin açtığı tiyatro kulübüne üye olarak ilk başladığınız noktadan ödül alır noktaya geldiniz. Burada çok değerli hocalarımız sizlere gerekli bilgileri aktardı, sizler de icra ettiniz. Elazığ'dan da ödüllerle döndünüz. Tiyatroya, sanata ve spora ilgi duyan gençler olması bizleri sevindiriyor' dedi.
Daha sonra, kulüp üyesi genç tiyatrocular Elazığ'dan aldıkları ödülleri Başkan Zolan'la paylaştı. 
Denizli Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Elazığ Müzik ve Sanat Derneği (EMSAD) tarafından tiyatro sanatçısı Nejat Uygur adına düzenlenen II. Elazığ Tiyatro ve Turizm Festivali'ne 'Savaş Oyunu' adlı oyunla katılmış, En İyi Oyun, En İyi Yönetmen, Drama Dalında En İyi Erkek Oyuncu ve Drama Dalında En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini almışt