Denizli’de eğitim kalitesiyle adını ön planda tutan ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları, 2014-2015 eğitim öğretim yılı öncesinde 70’e yakın öğretmenini kaynaşma ve değerlendirme toplantısında buluşturdu. Yeni yılın eğitim planın yapıldığı toplantıda bu yıl kapılarını açacak olan lise bölümü de tanıtıldı. 


ODTÜ Geliştirme Vakfı Denizli Okulları kampusunda gerçekleştirilen toplantıya Genel Müdür Kenan Ömeroğlu, Müdür Yardımcıları Nevzat Neyzen Gökçen, Havva Can Berke başta olmak üzere okulun 70’e yakın öğretmeni katıldı. Yeni eğitim öğretim yılının ön değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda bu yıl ilk kez kapılarını açacak olan Lise bölümü de görüşüldü. Özellikle uluslararası proje çalışmaları ve yarışmalar, yabancı dil eğitimi ve öğrencileri üniversite ve mesleğe hazırlama çalışmalarıyla dikkat çeken lise programı aktarıldı. 
Toplantı da; anaokulu, ilkokul, ortaokul ve kapılarını açacak lise bölümüyle 500 öğrencisiyle yeni eğitim öğretim yılına giriş yapacak Denizli ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları’nın eğitime verdiği önem ve kalite konusunun üzerine vurgular yapıldı. 

“Eğitim her şeyden önemli”
Eğitim ve öğretime bakışlarıyla Türkiye’nin geleceğini şekillendirdiklerini belirten ODTÜ Geliştirme Vakfı Denizli Okulları Müdür Yardımcısı Nevzat Neyzen Gökçen, şunları söyledi; “Milli Eğitim Temel Kanunu'nun belirlediği genel amaçlar çerçevesinde kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, ülkesini ve milletini seven, laik ve demokratik, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel niteliklerine ve Atatürk ilkelerine bağlı gençler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu bakış açısıyla anasınıfından bu yıl açtığımız lise bölümüne kadar öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek amacıyla bu yolda yürüyoruz. Bugünde öğretmenlerimizle hem değerlendirme, planlama  hem de kaynaşmalarını sağlamak amacıyla bir araya geldik. 1989 yılında ana merkezimiz Ankara’da yanmaya başlayan meşalemizi Denizli’de 1998 yılından bugüne 17 yıldır en iyi şekilde taşımaya devam ediyoruz. 500 öğrencimiz ve 70’e yakın öğretmenimizle hedefler doğrultusunda ilerliyoruz. Bu yıl hizmete girecek lise kısmımızla da öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlayacağız. Dil eğitiminden branş eğitimlerine kadar üst noktada bir programı uygulayacağız. Ayrıca başarılı öğrencilerimize yüzde 70’den 90’lara varan burs imkanları sunmaktayız. Burada amacımız öğrencilerimizin başarısını artırmak. 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”