Denizli’de kendisini polis olarak tanıtarak şehit annesi  Ayşe Acar'ı 65 bin TL’ye yakın dolandıran şahıs yakalandı. Şehit annesini göz yaşlarına boğan şahıs Adliye’ye sevk edilecek. Dolandırılan Şehit annesi Acar, " Bunlar bir şehidin kan parasına kadar düşmüş insanlar” diyerek isyan etmişti. 


Ağustos ayının son günlerinde bir feryat yükselmişti. 1999 yılında Osmaniye’de vatani görevini yaparken terör örgütü üyeleri tarafından yapılan bombalı saldırıda şehit olan Süleyman Acar’ın ailesi, dolandırıcıların kurbanı olmuştu. Acılı şehit annesi 65 yaşındaki Ayşe Acar'ı telefonla arayarak kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar önce evdeki altınları almış, daha sonra bankadan kredi çektirerek parayı da evin önüne taksi ile gelerek almışlardı. 
Olayın ardından dolandırıldığını anlayan Acar, "Ben şehit annesiyim. Bunlar bir şehidin kan parasına kadar düşmüş insanlar. Yedikleri haram olsun. Ben bir gün yanıyorum ama ahrette hesabını sorarım. Allah’ım onları da yaksın. Başka diyeceğim yok" şeklinde konuşmuş, dolandırıcılara isyan etmişti. 
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın peşini bırakmadı ve faile ulaşarak göz altına almaya başardı. Zanlı sorgusunun ardından ise şu saatlerde Adliye’ye sevk edilecek.