Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, düzenleyeceği halk günü ile on binlerce insanla buluşacak. Her ayın ilk salı günü Denizli Büyükşehir Belediye binasında düzenlenecek olan Halk Günü'nde vatandaşlarla bir araya gelecek olan Başkan Zolan ile ilk toplantı 4 Ağustos Salı günü saat 10.00'da gerçekleştirilecek.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugüne kadar yaptıkları her hizmette önce insa anlayışını benimsediklerini ifade ederek, bunun da beraberinde başarıyı getirdiğini söyledi. Bulundukları her ortamda vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinlediklerini, son olarak Ramazan ayı boyunca binlerce
Denizlili ile dertleşme imkanı bulduklarını kaydeden Başkan Zolan, "Vatandaşlarımızın fikir ve önerileri bizler için çok önemli. Bu görüşlerin yerel yönetici olarak bizlere daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu nedenle her ayın ilk salı günü Halk Günü düzenleyeceğiz. Geleneksel hale getireceğimiz bu proje ile vatandaşlarımızla bir araya gelip onların sorun, istek ve taleplerini dinleyeceğiz" dedi.

Geçen yıl Denizli'de 400 bin kişiye mektup gönderdiklerini, bu mektuplarda vatandaşlardan gelen taleplerin kentin 5 yıllık strateji planını belirlemede büyük rol oynadığını kaydeden Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Halk günlerinde ise vatandaşlarımızla bire bir görüşüp, karşılıklı konuşacağız. Her ay düzenli olarak gerçekleştireceğimiz bu günde, halkımızın sorun, istek ve önerilerini dinleyeceğiz, dertlerine çare olmaya çalışacağız."