Nursac İzmir Havalandırma Sistemleri, 1950 yılında Ali İhsan Göz tarafından kurulmuş bir firmadır. Bu firma genel olarak filtreler, vantilatör tarzı havalandırma hizmetleri sunuyor.1950 yılından bu yana köklü iş ilişkileri ve teknolojiye ayak uyduran formu ile başarıyla iş hayatına devam etmekte olan firma, müşterilerine kaliteli hizmet sunmak için çalışıyor. Firma sunmakta olduğu üstün hizmet kalitesi ile yıllardır kendini geliştiriyor, hala daha gelişen teknolojiyi takip ederek geliştirmeye devam ediyor.

Filtre Hizmeti

Endüstriyel alanda çalışan makinelerin çıkardığı kirli toz ve duman çevre ve insan sağlığı için büyük tehlike oluşturuyor. Bu nedenle endüstriyel alanda çalışan firmaların filtre ihtiyacı bulunuyor. Treme filtre gibi birçok hizmetleri ise Nursac İzmir Havalandırma Sistemleri müşterilerine sunuyor. Birçok kullanım alanına sahip olan bu filtreler firma tarafından istediğiniz ölçülerde ayarlanabiliyor. Bunun yanı sıra kolay nakliye ve monte edilebilme konusunda da kaliteli hizmet sunuyor.

Siklonlar

Yine birçok endüstriyel firma içerisinde çeşitli yoğunluktaki maddeleri ayırmak istedikleri gaz veya hava benzeri türler için siklon kullanırlar. Firma müşterilerinin ihtiyaç duymakta olduğu bu ürünü ihtiyaca göre yüksek, orta veya düşük basınca göre proje haline getirerek imalatını gerçekleştiriyor ve kullanım için hazır hale getiriyor. Müşterileri için pek çok avantajı bulunan bu ürün firma tarafından garantili ve güvenilir bir şekilde üretiliyor ve teslimi yapılıyor. Firmanın müşterileri için satışa sündüğü bu ürün bakım maliyeti ve düşük işletme olanağıyla uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Geçmişten Günümüze Kaliteli Hizmetler Sunuyor

1950 yılında faaliyete geçen Nursac İzmir Havalandırma Sistemleri geçmişten günümüze kadar başarılı ve emin adımlarla iş hayatında ilerliyor. Modern teknolojiyi takip eden dinamik alt yapısı ve uzman kadrosuyla birlikte müşterilerine sorunsuz, kaliteli ve güvenilir hizmet sunmak için çalışıyor. Bunun yanı sıra firma müşteri odaklı bir hizmet anlayışına sahip. Hedeflerinin odağına müşteri memnuniyeti ve çağın gerekliliklerine ayak uydurmuş hizmet anlayışını koyan firma, hedefleri doğrultusunda yaklaşık 70 yıldır emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Sizlerde firmanın hizmetlerinden yararlanmak ve bilgi almak istiyorsanız Nursac.com adresini ziyaret edebilirsiniz.