Yasal boyutu olan işlemlerin bazı durumlarda noter tarafından tasdiki aranmaktadır. İKM Metropol Çeviri ve Danışmanlık Hizmetleri firması noter huzurunda yemin etmiş olan tercümanlar ile çalışmaktadır. Bu şahıslar sıradan çeviri işlemleri ile ilgilenmemekte ve yaptıkları işlemlerin yasal boyutları bulunmaktadır.

hizmeti talep etmeniz durumunda firma ile iletişime geçebilirsiniz. Verdiğiniz işler en kısa süre içerisinde tamamlanır ve gerekli kurumlar ile görüşülür. Çeviri hizmeti verilen diller de çeşitlilik göstermektedir. Evlat edinme, boşanma davaları gibi işlemlerin evraklarının çevirileri de yine firma bünyesinde yer alan profesyonel ekip tarafından halledilecektir.

Talep ettiğiniz evraklar ile birlikte başvuru yapmanız yeterlidir. Anlam kargaşalarının önüne geçmek ve kaliteli bir hizmet alabilmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Mahkeme evrakları ya da uluslar arası geçerliliği olan belgelerin çevirileri İngilizce, Almanca, İtalyanca, Japonya gibi pek çok farklı dile çevrilecektir.

bağlantısı üzerinden firma detayları ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Noter onaylı tercüme almak istiyorsanız yaptıracağınız işlemi ve çeviri yapılacak olan dili bildirmeniz yeterlidir.