Söz ve nişan gibi günler kişinin en özel günleridir. Bu günlerde bütün aile ve akrabalar bir araya toplanır. Herkes en güzel şekilde hazırlanır. Davet için çeşitli hazırlıklar yapılır. Nişan gününde damat ve ailesi özenle hazırlanmış nişan çikolatası ile gelirler. Bu çok özel bir çikolatadır. Çikolatalar bir tepside sunulur ve bu tepsi çok süslenir.

En Güzel Nişan Tepsileri

Sizler için hazırlanmış nişan tepsisi çeşitleri vardır. Bu tepsileri en özel nişan gününüzde tercih edebilirsiniz.

Bu tepsiler şöyle sıralanabilir;

  • OPT08 söz nişan çikolatası 1210 gram
  • OPT02 söz nişan çikolatası 900 gram
  • OPT28 söz nişan çikolatası 1350 gram
  • OPT04 söz nişan çikolatası 950 gram
  • OPT25 söz nişan çikolatası 1350 gram
  • OPT10 söz nişan çikolatası 1125 gram
  • OPT07 söz nişan çikolatası 650 gram

Bu tepsiler sizler için özenle hazırlanmıştır. Fiyatları gramına ve nasıl hazırlandığına göre değişmektedir. Bunlar en kaliteli çikolata çeşitleridir.

OPT08 Söz Nişan Çikolatası 1210 Gram

Bu güzel söz çikolata tepsisi içerisinde, 1200 gram yaldızlı fındık üzüm kaplama bulundurur. Aynı zamanda, 175 gram gümüş fıstık şekeri ve 175 gram altın fıstık şekeri barındırır. En kaliteli ve taze kakao tohumları kullanılmıştır. Ayrıca, fındık ve fıstıklar özenle seçilmiştir. Tadına doyum olmayan bu nişan tepsisini özel gününüzde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

OPT02 Söz Nişan Çikolatası 900 Gram

Bu nişan tepsisinin içeriğinde ise, 750 gram yaldızlı baton (fındıklı krema dolgulu) ve 150 gram gümüş fıstık şekeri vardır. Kakao, fındık ve fıstıklar tamamen doğal yollardan elde edilmiştir. Sizler için en tazeleri seçilmiştir.

OPT28 Söz Nişan Çikolatası 1350 Gram

Bu tepsi diğerlerine göre biraz daha pahalıdır. İçinde, 1200 gram yaldızlı fıstık krokan ve 150 gram altın badem şekeri bulunmaktadır. Bu nedenle biraz pahalıdır. Çok lezzetli bir çikolata tepsisidir. Lüks sevenler için idealdir.

OPT04 Söz Nişan Çikolatası 950 Gram

Bu çikolata gümüş bir tepside sunulmaktadır. İçinnde, 659 gram yaldızlı fındık krokan ve 300 gram gümüş badem şekeri bulundurur. En taze kuruyemişlerle hazırlanmıştır. Kakao tohumları da oldukça tazedir.

OPT25 Söz Nişan Çikolatası 1350 Gram

Bu tepsinin içinde 52-55 tane çikolata bulunmaktadır. Ayrıca, 150 gram gümüş badem şekeri de bulunmaktadır. Bu hazır söz nişan çikolatası tepsisi 32x26 santimetre boyutlarındadır. Daha fazla çikolata eklemek isterseniz Melodi Online sitesi üzerinden yaldızlı çikolata çeşitlerini inceleyebilirsiniz. En taze fındık, badem ve üzüm gibi yemişler kullanılarak imal edilmiştir.

OPT10 Söz Nişan Çikolatası 1125 Gram

Bu tepsi diğerine göre biraz daha küçüktür. 37x27 santimetre boyutlarındadır. İçerisinde 30-35 adet çikolata bulunmaktadır. İçerisinde, fındıklı sütlü çikolata ve fıstıklı sütlü çikolata bulundurmaktadır. Ayrıca, 150 gram gümüş badem şekeri de mevcuttur. Doağl kakao tohumlarıyla, taze fındık, fıstıkla ve vanilya ekstraktıyla imal edilmiştir. Kırmızı çikolata paketleri ile ilgi çekici bir tepsi olabilir.

OPT07 Söz Nişan Çikolatası 650 Gram

Küçük bir tepsi olduğu için fiyatı diğerlerine göre daha ucuzdur. 27,5x20 santimetre boyutlarındadır. Bu tepsi içerisinde, yaldızlı fındık üzüm, kremalı sütlü çikolata ve kahveli çikolata barındırmaktadır. İçinde 24-26 adet çikolata vardır. Aynı zamanda, 90 gram gümüş fıstık şekeri de mevcuttur.

En Kaliteli Nişan Tepsileri

İnternetten en kaliteli kız isteme çikolataları çeşitlerini görmek ve nişan tepsilerini satın almak istiyorsanız MelodiCikolata.com adlı siteyi ziyaret etmelisiniz. Ürünlerinde domuz yağı katkıları veya alkol bulunmaz. Ürünleri taze hazırlanır ve size direkt olarak fabrikadan gönderilir.