Denizli'de havaların sıcak olmasından dolayı serin bir ortam arayan nargile bağımlıları, işletmeciliğini Ramazan Kamaz’ın yaptığı Mısırlı Nargile’yi tercih ediyor. Eski sebze hali olarak bilinen pasaj içerisinde bulunan bu mekan birçok bürokrat ve iş adamını da ağırlıyor.
Nargile içen bazı vatandaşlar, sigara gibi zararlı olsa da, alışkanlık olduğundan dolayı, her gün nargile içmek için, huzurlu ve güler yüzlü hizmetin olduğu Mısırlı Nargile'yi tercih ettiklerini söylediler.
İşletme sahibi Ramazan Kamaz; “Bu mesleğe 2001 yılında işçi olarak başladım.2009 yılında ise kendi işletmemi açtım. Müşterilerimiz seçkin insanlar ve her gün mekanımıza gelirler. Her müşterimize ait özel nargilemiz vardır başkası kullanamaz. Müşterilerimiz arasında saygın insanlar, bürokratlar ve iş adamları da yer alıyor. Sohbetin koyu olduğu bir ortam, müşterilerimizin politikacı ve iş adamları olması, Türkiye gündemini değerlendiren ve siyasi sohbetlere her gün şahit olmaktayız. Kısacası siyasetin nazmının attığı yer olarak da belirtebiliriz. İşletmemiz sabah 05.00’den gece 01.00’e kadar hizmet vermekte.” dedi.