Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin ve beraberindeki 20 kişilik heyet Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Şahin Tin ve Cahit Özkan ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya gelen MÜSİAD’lı işadamları daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Millete Hizmet yolunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2002 yılından bu yana her türlü zorluklara ve engellemelere rağmen çalışmaktan yılmadıklarını belirten Denizli Milletvekilleri, şimdide Başbakan Ahmet Davutoğlu ile aynı aşk ve ruh ile hizmete devam ettiklerini belirttiler. MÜSİAD’ın Denizli ve Türkiye’de başarılı çalışmalara imza attığını belirten Milletvekilleri, Yönetim Kuruluna başarılar diledi. MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, 1 Kasım 2015 Seçimlerinde Milletvekili seçilen Nihat Zeybekci, Cahit Özkan ve 4.Dönem MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Şahin Tin’e başarı dileklerinde bulundu. Toplantıda MÜSİAD Denizli Şubesinin Denizli Ticaret Odası ile ortaklaşa gerçekleştirdiği GEKA tarafından desteklenen “Denizli Tekstil Sektörü Analiz Raporu” takdim edildi.

HEP BİRLİKTE ELHAMDÜLİLLAH DEDİK
Türkiye Büyük Millet Meclisi Toplantı salonunda gerçekleştirilen görüşmeler sonrası Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı’na geçen MÜSİAD’lı işadamları Bakan Sema Ramazanoğlu ile bir araya geldi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek. “Ankara devletin ağırlığının hissedildiği bir şehirdir. Ak parti ile birlikte devletin yüzü değişti. Devletin halkına gülen yüzünün göründüğü bir şehirdesiniz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yola çıkarken, biz millete efendi olmak için değil, hizmetkar olmak için yola çıkıyoruz demişti. 13 yılı devirdik. 14. Yıldayız. Bu hizmette kendimizden başka rakibimiz yok. Hedeflerimizi kendimiz koyuyoruz. Koyduğumuz hedeflerle kendimiz yarışıyoruz. 7 Haziran 2015’e kadar milletimiz bize bu durumdan memnun olduğunu belirterek vekâletini verdi. Bu yarışı ve hizmetleri sürdürmemizi istedi. 7 Haziranda ise milletimiz, memnun olmadığı bazı durumlar için bizi uyardı. İradenin milletin elinde olduğunu hatırlattı. Bu durum üzerine uyarıyı aldık ve 3 Kasım 2002 deki duruşumuzla, kısacası ‘ilk günkü aşkla’ yeniden hedeflerimizi oluşturduk. Milletimiz ne istiyorsa onların istediği şekilde adaylarımızı, projelerimizi ve kadrolarımızı yeniden oluşturduk. Denizli kimlerle temsil edilmek istiyorsa nasıl bir milletvekili profili istiyorsa bu sese kulak verdik ve çalışmalarımızı bu yönde yaptık. Milletimize dokunan projeler oluşturduk. Bunun karşılığı olarak 1 Kasım 2015 seçimlerinde TBMM’de 317 sandalye ve Denizli’de de 4 milletvekili ile tek başına bir Ak Parti iktidarının kazanıldığı seçim geçirdik. Seçim akşamı Başbakanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da dediği gibi tüm Türkiye ‘Elhamdülillah’ dedi.” Şeklinde konuştu

BAKANLIKTA DENİZLİ KATI OLUŞTURULDU
Denizli’ye hizmet için birçok çalışma yapıldığını söyleyen Bakan Ramazanoğlu, “Denizli’deki koordinasyonu sağlamak ve hizmetlerimizin etkinliğini arttırmak için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı binamızın bir katını Denizli katı yaptık. Denizli’den sorumlu yöneticiler atadık. Bu kapsamda Denizlili hemşerilerimizin talep ve önerileri için her zaman kapımız açık. Tüm imkânlarımız hemşerilerimizin hizmetindedir.” İfadelerini kullandı.