HABERDENİZLİ.COM

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci 13 Ekimde gerçekleşecek olan Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimlerinde aday olmadığını açıkladı.  Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen  basın toplantısında konuşan Keçeci, 12 sene önce bu göreve geldiğinde 1 dönemliğine yani  4 yıllılığına geldiğini belirtti. Keçeci, “bir takım projeler ve beklentiler nedeniyle 3 dönem bu görevde bulundum. Aday olmamamda  hiç kişi veya kurumun benim üzerimde bir tavsiyesi dahi yoktur. Hatta benim başkanlığa devam etmem yönünde tavsiyeler alıyorum. Ama ben bu kararı Gençler için alıyorum. Artık bir genç arkadaşın, genç bir ekibin Denizli sanayisini temsil etmesi gerektiğine inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

İNSANLAR GÖREVE GELMESİNİ BİLDİĞİ GİBİ GİTMESİNİ DE BİLMELİ

Artık kendine ve şahsi işlerine daha çok zaman ayırmak istediğini belirten Keçeci,  “insanlar artık Türkiye’de başladığı veya devraldığı başta sivil toplum olmak üzere buna benzer görevlerden gelmesini bildiği gibi gitmesini de bilmelidir.” dedi.



SİYASET YOLUNU KAPATTI

13 Ekim’de yapılacak seçimlerde seçilecek yeni yönetimin yanında olacağını belirten Keçeci, “bundan sonra Denizli Sanayisine bir hizmetkar olarak fayda sağalamaya çalışacağım. Senelerden beri bu yükü taşıdım. Yeni gelecek yönetime de bu konuda yardımcı olacağım.” İfadelerini kullandı. 

Hayatı boyunca politikayı tercih etmediğini ifade eden Keçeci, “politikaya yatkın bir kişiliğe sahip değilim. Sanayinin içinden geldiğim için sanayi dünyasına hizmet etmemin daha doğru olacağını düşündüm.  12 yılda Denizli Sanayi Odası’nı prestiji yüksek bir oda haline getirdik.” dedi.

Her kesimdeki partiden daha önce teklif aldığını fakat reddettiğini söyleyen Keçeci, “ben politikaya çok uygun bir adam değilim. Ben düşündüğünü rahat söyleyen bir yapıya sahibim. Siyasi partilerde herkes her istediğini söyleyemiyor. Ben siyasete girseydim 3 gün sonra o partiden beni atarlardı.” Diyerek bundan sonrada siyasetin içinde olmayacağını söyledi. 

HENÜZ ADAY YOK FAKAT GÖSTERDİĞİMİZ ADAYLAR VAR

13 Ekimde yapılacak seçimlerde henüz aday olan birinin olmadığını belirten Keçeci,” bizim başkan olmasını düşündüğümüz genç sanayicilerimiz var.  Denizli bugün 3 buçuk milyar dolar ihracat yapıyor. Artık gelecek başkanın eğitim seviyesi yüksek, dil bilen, kültür seviyesi yüksek bir başkan olması lazım. Denizli’ye bu yakışır.  Bu bir hizmet biz kendi aramızda oturup bütün sanayicileri bir araya getirebileceğimizi düşünüyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.