Denizli Büyükşehir olmasıyla yeni kurulan Merkezefendi İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, muhtarların vatandaşlara sıcak davranması gerektiğini belirterek, bu konuda uyarılarda bulundu. 
Denizli Valiliği Konferans Salonu’nda Büyükşehir Kanunu ile gerçekleşen değişikliklerle ilgili istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Merkezefendi ve Pamukkale ilçeleri sınırında yer alan köy ve mahallelerin muhtarları ile daire müdürleri katıldı. Toplantıda konuşan Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, büyükşehir yasasının ardından bazı konularda değişikliğe gidildiğini ve artık merkezde iki ilçe olduğunu söyledi. Bu ilçelerin de her ilçe gibi yapılanmasını tamamladığını da kaydeden Görücü, bazı eksikliklerin de zamanla tamamlanacağını belirtti.
Muhtarlara ve daire müdürlerine uyarılarda da bulunan Görücü, "Vatandaşlarımız muhtarlıklara ve devletin diğer kademelerine geldiğinde kendilerine güler yüzlü bir şekilde hizmet verilmeli. Vatandaşımız devletten soğutulmamalıdır. Devlete gelen bir vatandaşa ‘Bugün git yarın gel’ deme devri artık bitti. Biz vatandaşımıza ne kadar iyi hizmet edersek işlerimiz de o kadar kolay yürür. Eğer sizleri aşan bir durum varsa bizlere yönlendirin. Bizler elimizden geldiğince yardım ederiz" dedi.
Yeni kurulan ilçeler olarak eksiklikleri tamamlamaya devam ettiklerini ifade eden Görücü, "Yeni kurulan ilçelerde birçok noktada hizmet vermeye başladık. Sizlerin ilk derecede hizmet alacağınız yerler kaymakamlıklar. Bizler bu noktada vatandaşa yerinde hizmeti vermeliyiz. Ben başarılı olacaksam, sizlerin desteğiyle olacak. Tek başına kimse bir şey yapamaz. Elbirliğiyle güzel şeyler yapacağız. Hepimiz kurallar çerçevesinde çalışmalıyız. Kuralların dışına çıkanlar er ya da geç bunun hesabını verir" dedi.