Ceren Özcan ve ailesinin, ailenin bir ferdi olarak gördükleri ve çok sevdikleri Muhtar isimli Çin Aslanı cinsi köpeği, tüm aramalara rağmen hala bulunamadı. Sosyal medya üzerinden birçok ihbarın geldiği ancak sonuç alınamadı. Bulanlara ilk etapta ödül olarak 2 bin TL ödül vereceğini belirten Özcan, her geçen gün ödül miktarını arttırdı. En son ödül olarak belirlediği 9 bin TL’nin ardından ödül miktarını 18 bin TL’ye çıkardığını belirtti.
Günlerdir tüm aramalara rağmen Muhtarı bulamayan Ceren Özcan’ın üzüntüden hasta olduğunu, son çare olarak çalındığını düşündüğü köpeği için hırsızlara seslendi. Özcan, “Köpeğimi getirin şikayetçi olmayacağım ödülü de size vereceğim” dedi.

KAYBOLMASI HERKESİ ÇOK ÜZDÜ

Arkadaşlarının ve kendisinin tüm aramalarına rağmen sonuç alamayan Özcan; “Bir hafta oldu, 18 bin nüfuslu ilçede bir kez arayan olmadı. Sosyal medyadan sürekli destek mesajları geliyor. Genelde Denizli merkezden yazıyorlar ama Muhtar’ım Çameli’de kayboldu. Çalınması sadece tüm ailemi değil, yakın arkadaşlarımı da çok üzdü. Çocuklarla ve herkesle iyi geçinirdi” dedi.

“BAKIMI ZOR VE ÇOK MASRAFLI”

Köpeğin kaybolmasından sonra polis ekiplerine başvurduklarını anlatan Ceren Özcan, “Kişi veya kişiler tarafından kaçırıldı. O’na bakamazlar, özel bir köpek, eziyet etmelerinden korkuyorum. Düzenli aşıları var bakımı da çok masraflı ve ağır, çalan kişi veya kişiler ona bakamazlar. Köpeğimizin özel yemekleri ve mamaları var bu cins bir köpek olduğu için her şeyi yiyemez, yedirirlerse parazit yapar ve köpeğim hastalanır. Mesela bir ay tavuk yerse ne olur köpek tüy döker o benim yeleli Arslan’ım… Bu nedenle çalan kişi veya kişiler köpeğimizi geri getirsin… Tekrar söylüyorum şikayetçi olmayacağım geri getirirlerse 18 bin TL’lik ödülü onlara vereceğim” dedi.

“SİZİN HİÇ Mİ ÇOCUĞUNUZ YOK”

Muhtarı çalanlara bir çağrıda Ceren Özcan’ın aile fertlerinden geldi. “Biz Muhtarımızı çok seviyoruz, evladımız, canımız, kızımız Ceren kaç gündür hasta, sizin hiç mi çocuğunuz yok, üzüldüğünde canınız yanmaz mı? Elinizi vicdanınıza bir kere koyun çok ama çok perişanız, gerçekten çok üzüldük. Biz de sesleniyoruz hırsız kardeşe, yapmayın bu büyük bir vicdansızlık anneyi evladından annesinden ayırmakla eş değer bir durum” dediler.
Öte yandan Ceren Özcan, bu çağrıdan sonra sonuç alamadığı taktirde köpeği Muhtar için Müge Anlı’ya baş vuracağını ifade etti.

Muhtarın Ödülünü 18 Bin TL’ye Çıkardı

Muhtarın Ödülünü 18 Bin TL’ye Çıkardı