HABERDENİZLİ.COM

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen “Motosiklet Kazalarını Azaltma ve Kazalarda Ölüm/Yaralanma Riskinin Düşürülmesi Projesi” kapsamında düzenlenen seminerlere devam ediliyor.

Daha önce Acıpayam ve Çameli’de düzenlenen seminerler bu defa Serinhisar’da yapıldı. Yatağan Lisesi’nde düzenlenen seminere Denizli Valisi Hasan Karahan da katıldı. Seminere katılan öğrencilere trafiğin ve kurallara uymanın önemi ve alınacak tedbirler hakkında bilgi veren Karahan, çalışmalar hakkında seminer veren personelden bilgi alarak, yetkililere teşekkür etti.
Aynı kapsamda; 15.03.2018 günü, Acıpayam ilçesi Kız Meslek Lisesi’nde Denizli Güvenli Sürüş Kontrol Sistemi Platformu üyelerinin de katılımı ile seminerlerine devam eden Jandarma, her seminerde olduğu gibi seminer esnasında, standart dışı bir kaskın bir metre yükseklikten aşağıya bırakıldığında ne kadar kolay kırıldığını gösterirken, eğitmen tarafından yöneltilen soruları doğru bilen katılımcılara standartlara uygun kask, motosiklet eldiveni ve gece görünürlüğü arttırıcı reflektifli yelekler hediye etti.