Aydın-Denizli yolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi feci şekilde hayatını kaybetti. Sabah saat 07: 45 sıralarında meydana gelen trafik kazası nedeniyle kara yolu yaklaşık 2.5 saat tek şeritten işledi. Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerine gelmesinin ardından ceset yoldan kaldırılıp yol trafiğe açılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Kaza sabah saatlerinde Umurlu OSB Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye Umurlu OSB’de bulunan bir fabrikada çalışan 55 yaşlarındaki Ahmet Gider, Terziler Köyü’nden üzerinde plakası bulunmayan motosikleti ile Umurlu OSB’deki bir tekstil fabrikasına giderken OSB’ye dönüş yapacağı sırada arkasından gelip yanından geçmekte olan İ.S. yönetimindeki 09 R 1388 plakalı balık kamyonunun altında kaldı. Görenleri şaşkına çeviren kazada kamyon sürücüsü İ.S. gözaltına alındı.
Motosiklet sürücüsünün feci şekilde hayatını kaybettiği kazanın dikkatsizlik sonucu meydana geldiğini belirten görgü şahitleri olayı, “Motosiklet sürücüsü de kamyon sürücüsü de Umurlu OSB’de bulunan ayrı fabrikalarda çalışıyor. Işıklara yakın yerde trafik yoğunlaştı. Kamyon sürücüsü sola manevra yapınca sol tarafında bulunan ve dönmek için sinyalini de vermiş olan motosikletliyi yandan altına alıp ezdi” sözleri ile anlattılar.
Bir süre sonra acı haberi duyup olay yerine gelen Ahmet Gider’in yakınları gözyaşlarına hakim olamazken polis yaklaşık 2 saat yerde kalan cesede kimseyi yaklaştırmamaya çalıştı. Zaman zaman Terziler Köyü’nde zaman zaman da Cumaderesi Köyü’nde ikamet ettiği öğrenilen Ahmet Gider’in emekliliğine az bir süre kaldığı ve tek hayalinin emeklilik olduğunu belirten mesai arkadaşları “Sigorta gününü doldurmak için işe gidip geliyordu. Emekli olmak nasip olmadı” diye konuştular.