Akhisar’a bağlı Kayalıoğlu beldesinde ikamet eden ve motosiklet kazasında hayatını kaybeden 19 yaşındaki Anıl Can Taşçı, son yolculuğuna uğurlandı.
Edinilen bilgiye göre, 9 Haziran Pazar gecesi saat 22.30 sıralarında Mecidiye beldesindeki bir düğünden dönmekte olan Anıl Can Taşçı, Dereköy yakınlarında motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprü üzerinde bariyerlere çarpması sonucu yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Motosiklette yolcu olarak bulunan Mert Siner (18) ise ağır yaralandı. Siner'in tedavisi ise, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'nde sürüyor. Mert Siner’in ayaklarının kırıldığı ve durumunun iyi olduğu bildirildi.
Hayatını kaybeden 19 yaşındaki asker adayı Taşçı, İzmir’de yapılan otopsinin ardından dün öğle namazına müteakip Kayalıoğlu Kasabası Yeni Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi. Cenaze törenine Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Kayalıoğlu Belediye Başkanı Mehmet Gökfiliz, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, CHP İlçe Başkanı Vehbi Başaran ve bir çok vatandaş katıldı.