Özel Servergazi Lisesi 9. Sınıf öğrencisi olan Harun Çabuk, Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun Sakarya’daki pistinde 15-16 Eylül’de yapılan Eastern Europen Champion Ship 4th Round’da Avrupa Şampiyonu olarak Denizli’nin ve Türkiye’nin gururu oldu.
Baba Zeki ÇABUK; “Mesleğim motosiklet tamirciliği, Harun motosikletle iç içe büyüdü 7 yaşında 50 CC motor binmeye başladı. 65 CC profesyonel motoruna 2006 yılında sahip oldu. Bu tarihten sonra lisanslı sporcu olarak yarışlara katıldı. 2008 yılında Motocross ve Süpermoto yarışlarında Türkiye 1.si oldu. Çocuğum Avrupa Şampiyonu olduğu için çok mutluyum. Hem Özel Servergazi Lisesi’nde iyi bir eğitim alıp hem de Türkiye’nin Kenan Sofuoğlu’ndan sonra motorda yeni şampiyon yüzü olacağını düşünüyorum” dedi.
2008 Türkiye 1. si, 2009 ve 2010 yılında Türkiye 2. si, 2011 yılında TMF’nin desteğini olarak Türkiye Süpermoto şampiyonu olan Harun Çabuk;
“2012 yılında Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun desteğini alarak Avrupa Şampiyonasına hazırlandım. Bulgaristan’da yapılan ilk yarışı 1. olarak bitirdim. Bu başarının verdiği özgüvenle sezonu SM JUNİOR Avrupa Şampiyonu olarak tamamladım. Çok mutluyum, Türkiye’yi ve Denizli halkını sevindirdiysem ne mutlu bana” dedi.
Özel Servergazi Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Harun Çabuk; “ Denizli’nin marka eğitim kurumu Özel Servergazi Lisesi’nde sporcu bursuyla okuyorum.  Motordaki hızımı okulumda da hissettim. Çok mutluyum, iyi bir gelecek için eğitimimin de önemli olduğunun farkındayım. Beni destekleyen okuluma, idarecilerime teşekkür ediyorum” dedi.
Okul Müdürü Recep Ali Yalçın; Kenan Sofuoğlu’ndan sonra Türkiye’nin en büyük sporcularından biri olacağına inandığımız Harun, okul derslerinde de çok istekli ve gayretli. Biz Servergazi ailesi olarak her zaman öğrencimizi destekleyeceğiz.
4 yılın sonunda mezun ettiğimizde Dünya çapında bir şampiyon ve çok kaliteli bir üniversitenin kapısının kendisine açılacağına ümit ediyoruz. Biz de eğitim sponsoru olarak öğrencimizle gurur duyuyoruz” dedi.