Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, motor sporu tutkunlarına da büyük bir müjde verdi. Ege Bölgesi’nin en büyük araba yarışı ve motocross pistinin Denizli’ye yapılacağını müjdeleyen Osman Zolan, bu projeyi de kısa bir süre içerisinde hayata geçireceklerini söyledi.
Bugüne kadar hayata geçirdikleri tüm projelerde olduğu, yeni dönemde gerçekleştirmek için kolları sıvadıkları 222 Dev Proje’de de tamamen insan odaklı çalıştıklarını ifade eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Denizli ve çevresinde yaşayan motor sporu tutkunlarının güvenli bir şekilde eğlenebilmeleri için de bölgenin en büyük araba yarışı ve motocross pistini Denizli’ye yapacaklarını belirtti.
Denizli’de çok sayıda motor sporu tutkunu vatandaşın bulunduğunu ifade eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Bu tesis sayesinde özellikle motor sporlarına gönül vermiş genç kardeşlerimiz güvenli bir şekilde bu sporları yapıp, rahatça eğlenebilecekler. Aynı zamanda artık yollarda bu tür sporlar yapılmayacağı için vatandaşlarımız da olası tehlikelerden korunmuş olacaklar. Bununla birlikte, başta Denizli çevresi olmak üzere farklı şehirlerden insanlar da Denizlimiz’e bu sporu yapmak için akın edecekler” dedi.
Denizlimiz Türkiye’de örnek gösterilen bir kent haline gelmişse, pek çok konuda dünya standartlarını yakalamışsa hemşehrilerimizle birlikte hareket ettiğimizdendir. Belediye millete en iyi hizmetin verilmesi gereken temel kurumdur. Bu nedenle biz de boş laf değil, insan odaklı hizmet üretiyoruz. Araba yarışı ve motocross pistimiz şimdiden Denizlimiz’e hayırlı olsun.”