Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın etkinlikte çocuklarla beraber dans edip oynaması renkli görüntülere sahne oldu.
DESKİ Genel Müdürlüğü, Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında Ayşe Yusuf Erdemir Anaokulu'nda su tasarrufu konulu bir etkinlik düzenledi.



Etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, davetliler, minik öğrenciler ve anaokulu yönetimi katıldı. Minik öğrencilere suyun tasarrufu ile ilgili eğlenceli bilgiler verilen etkinlikte, Damla ve Deniz adlı maskotlar tarafından mini bir tiyatro gösterisi sunuldu. Öğrencileri hem eğlendiren hem de suyun tasarrufu ile ilgili bilgiler veren gösterinin ardından etkinlik dans gösterisi ile devam etti.



Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın çocuklarla beraber el ele tutuşup dans etmesi renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte ayrıca miniklere balon, rüzgar ve su tasarrufu ile ilgili dergi ve boyama kitabı hediye edildi.  
 
Ağaç yaşken eğilir



Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Ağaç yaşken eğilir" atasözünü hatırlatarak, su tasarrufunun önemine dikkat çekti. Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ olarak yapmış olduğumuz yatırımların yanında suyun tasarruflu kullanılması için de özellikle çocuklarımızı bilinçlendiriyoruz. Küçük yaşlarda çocuklara suyun önemini anlatmak ve nasıl tasarruflu kullanacaklarını öğretmek çok önemli. Etkinliği hazırlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.