HABERDENİZLİ.COM

Yunus'un en büyük hayalinin Denizlispor forması olduğunu öğrenen Denizlispor yöneticileri forma hediyesi ile birlikte ziyaret gerçekleştirdi.

Yunus Kara ve ailesini hastanede ziyaret ederek moral veren yöneticiler aile ile yakından ilgilendi, sorunlarını dinledi.

Maddi ve manevi her türlü yardıma hazır olduklarını belirten Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, "Yunus'u mutlu görebilmek için en yakın zamanda futbolcularımızla birlikte bir ziyaret daha gerçekleştireceğiz. Yunus'un sıhhatine kavuşabilmesi için elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız" dedi.

Başkan Yardımcımız Taner Atilla ile Asbaşkanımız Necip İrdem, 11 yaşında 5 kez kalp ameliyatı olan ve en büyük hayali Denizlispor forması olan Yunus Kara'yı hastanede ziyaret ederek moral verdi.

Yunus'un en büyük hayalinin Denizlispor forması olduğunu öğrenen yöneticiler forma hediyesi ile birlikte ziyaret gerçekleştirdi.

Yunus Kara ve ailesini hastanede ziyaret ederek moral veren yöneticiler, aile ile yakından ilgilendi, sorunlarını dinledi.

Maddi ve manevi her türlü yardıma hazır olduklarını belirten Başkan Üstek, "Yunus'u mutlu görebilmek için en yakın zamanda futbolcularımızla birlikte bir ziyaret daha gerçekleştireceğiz. Yunus'un sıhhatine kavuşabilmesi için elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız" dedi.