Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ve  Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan ile birlikte Ahmet-Hanife Paralı Anaokulu’nu ziyaret etti. Başkan Gürlesin ve protokol üyeleri minik öğrencilere ağaç ve orman sevgisini aşılamak amacıyla okulun hemen yanında oluşturan park alanına fidan dikti. Minik elleriyle birlikte fidanları Başkan Gürlesin ile birlikte toprakla buluşturan öğrencilerin yaşadığı mutlulukta görülmeye değerdi. Fidanların can suyunun verilmesinin ardından Başkan Hüseyin Gürlesin, minik öğrencilere ormanların önemini anlattı. Fidan dikim töreni sonrası Başkan Gürlesin, çocuklara boyama kitabı ile diş macunu ve fırçası hediye etti. Her çocukla bir bir ilgilenen Başkan Gürlesin, günde en az iki kez dişlerini fırçalayarak ağız sağlıklarına çocukların dikkat etmelerini istedi.
Böylesi güzel bir etkinlikte minik öğrencilerle buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Bizim en büyük görevlerimizden birisi doğayı ve ormanları korumanın yanında gelecek nesillere orman ve ağaç sevgisini aşılamak. Bu etkinliğimizle de minik çocuklarımızla fidanları toprakla buluşturduk. Etkinliğimizle doğa sevgisinin tohumlarını miniklerimizin kalbine de gömdük” dedi.
Çocukların şimdiden doğa ve orman sevgisine sahip olması gerektiğini belirten Gürlesin, bu etkinliğin duyarlılık anlamında onların zihninde yer edeceğine emin olduğunu söyledi.