HABERDENİZLİ.COM

Geceye Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan, TMMOB Denizli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Mehmet Sarıca, İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Pof.Dr. Şevket Murat Şenel, Makina Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Prof.Dr.Harun Kemal Öztürk, Jeoloji Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Doç. Dr. Barış Semiz, Ziraat Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Gülhan Saruhan, Harita Mühendisleri Odası Denizli Temsilcisi Nazım Tanrıkulu, Jeofizik Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Başkan Yardımcısı Nehar Kılınçarslan, Pamukkale Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Doç.Dr. Işıl Uçman Altınışık ve mimar üyeler ile aileleri katıldı.

Maskeli Bando grubunun farklı yorumlarıyla açılışını yaptığı gecede, meslekte 25-30-35-40-45-50-60. yıllarını dolduran üyelerimize plaketleri verilirken odaya yeni kayıt yaptıran üyelere de rozetleri takıldı.
Aynı zamanda 2019 yılında en fazla mesleki denetim yaptıran Dinçer Mimarlık adına Mevlüt Dinçer' e plaketi takdim edildi.

Törenin ardından sevilen parçalarıyla Zeynep Casalini sahne aldı. Konuklara inanılmaz bir müzik ziyafeti sunan Casalini’nin parçaları eşliğinde eğlenen mimarlar ve aileleri keyifli bir gece geçirdi.
Gecenin gerçekleşmesinde emeği olan, salonun organizasyonunu gerçekleştiren Grandia Event-Serpil Yıldırım’a ve gecenin destekçisi olan firmalar, Doğaç Yapı, Amiroğlu Şirketler Grubu, Cosentino, Büke Yapı, Danta Prefabrik ve Beşel Demir’e gecede plaket verildi.