HABERDENİZLİ:COM

PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri; Prof. Dr. Yusuf Köklü, Prof. Dr. Utku Alemdaroğlu ve Doç. Dr. Hüseyin Gökçe, Pamukkale Teknokent bünyesinde çalışmalarını sürdüren Sporasist isimli firmaları ile Ümit Milli Takım futbolcularının performans testlerini gerçekleştirdi.

Ümit Millî Takımımız, 2023 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme müsabakaları öncesinde, 2 Haziran Çarşamba günü İstanbul'da Ukrayna ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına devam ederken, futbolcuların anerobik eşik ve dayanıklılık performansını belirlemek amacı ile modifiye mekik testi, PAÜ Öğretim Üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Sonuçları Ümit Milli Takım teknik ekibi ile paylaşıldı.
Daha önce aralarında Beşiktaş, Alanyaspor, Gazişehir, Malatyaspor, Adanademirspor, Giresunspor, Samsunspor’un da bulunduğu çok sayıda kulübe danışmanlık hizmeti veren PAÜ’lü öğretim üyeleri kurdukları firmaları ile performans danışmanlığının yanında çocuklarda yetenek taraması, altyapılardaki fiziksel taramalar, sportif organizasyon yönetimi (event) gibi konularda da faaliyet gösteriyor.